coolpad-porto-s-miri-na-cesky-trh-zname-cenu
Novinka Coolpad Porto S míří na český trh. Známe cenu

Coolpad Porto S míří na český trh. Známe cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 4. 2016 11:00

Coolpad přináší na pulty českých obchodů telefon Porto S, který oficiálně představil při příležitosti vstupu na západní trhy Evropy v lednu tohoto roku. Zákazníky láká na vcelku povedený design, přijatelnou cenu a podporu rychlých dat LTE.

Reklama

Coolpad Porto S se může pochlubit pětipalcovým displejem s HD rozlišením 1 280 × 720 pixelů, což představuje jemnost 294 pixelů na palec. Pod kapotou smartphonu tepe čtyřjádrový procesor MediaTek 6735P a společnost mu dělají 1 GB operační paměti a 8GB rozšířitelné úložiště.

Zadní strana nabízí osmimegapixelový fotoaparát s LED a schopností natáčet Full HD video, přední kamerka pro autoportréty je dvoumegapixelová. O přísun energie se stará 2000mAh baterie (výrobce uvádí hovory v 3G síti až po dobu 8 hodin), je tu také podpora LTE (chybí jen pásmo 900 MHz, které využívá Vodafone), technologie Miravision a operační systém Android 5.1 Lollipop.

Chytrý telefon Coolpad Porto S je zatím dostupný v prodejnách operátora T-Mobile, ale během dubna by se měl objevit i u prodejců elektroniky v bílé a černé barvě. Doporučená cena je stanovena na 2 999 Kč.

Zdroj: Coolpad TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama