lenovo-yoga-book-prekvapi-dlouhou-vydrzi
Novinka Lenovo Yoga Book překvapí dlouhou výdrží

Lenovo Yoga Book překvapí dlouhou výdrží

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 4. 2016 14:00 2

Hybridní tablety, které mají klávesnici a lze je tedy používat i jako notebook, nejsou žádným zjevením. A právě do tohoto segmentu zamíří chystaná novinka společnosti Lenovo. Na existenci zařízení s označením Yoga Book upozornil server liliputing.com.

Reklama

Nový hybrid by měl být vybaven desetipalcovým dotykovým (multitouch) displejem s rozlišením 1 920 × 1 200 bodů. Použit bude samozřejmě panel IPS s širokými pozorovacími úhly a věrohodným barevným podáním.

Uvnitř tabletu se má nacházet výkonný čtyřjádrový procesor Intel Atom x5-Z8500 (Cherry Trail) vyráběný 14nm technologií. Zpráva dále zmiňuje 4 GB operační paměti a uživatelské úložiště o velikosti až 32 GB.

S 8500mAh baterií má Yoga Book zastat na jedno nabití až patnáct hodin práce. Jako operační systém tu najdeme Android 5.1 Lollipop a chybět nemá WiFi či Bluetooth 4.0 (volitelně bude možné do výbavy doplnit podporu LTE).

Kdy se Lenovo Yoga Book začne prodávat, nevíme. V obchodech bychom se s tímto zařízením ale mohli setkat už během následujících týdnů.

Zdroj: Lilliputing

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama