herni-prislusenstvi-trust-ve-futuristickem-stylu
Novinka Herní příslušenství Trust ve futuristickém stylu

Herní příslušenství Trust ve futuristickém stylu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 3. 2016 10:30 2

Výrobce Trust představuje herní sluchátka GXT 322 a herní myš GXT 155 ve třech barevných provedeních a futuristickém stylu.

Reklama

Laserová herní myš Trust Gaming GXT 155 je vyhotovena v černé barvě a bílé, resp. zelené kamufláži. Je určena pro praváky a to zejména díky umístění unikátního výstupku na prsteníček. Nabízí až 5 000 dpi, integrovanou paměť a pokročilý software pro naprogramování 11 tlačítek na celkem 5 profilů. Osm kovových závaží dává hráčům možnost vlastního nastavení hmotnosti. Myš se připojuje pomocá 1,9 metru dlouhého opleteného kabelu a měla by mít LED podsvícení.

Herní příslušenství Trust ve futuristickém stylu
i Zdroj: PCTuning.cz

Headset Gaming GXT 322 charakterizuje zejména plastová schránka ozvláštněná pochromovanými doplňky a polstrováním hlavového mostu a náušníků. Komunikaci se spoluhráči má zajištit flexibilní mikrofon.

Laserová herní myš Trust GXT 155 je dostupná za doporučenou cenu 1 399 Kč s DPH. Provedení s bílou resp. se zelenou kamufláží se nabízí za 1 499 Kč s DPH.

Sluchátka Trust GXT 322 se pak prodávají za 1 149 Kč. S bílou, respektive se zelenou, kamufláží, jsou v prodeji za 1 299 Kč.

Herní příslušenství Trust ve futuristickém stylu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Trust

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama