honor-7-ziskava-android-6-0-marshmallow
Novinka Honor 7 získává Android 6.0 Marshmallow

Honor 7 získává Android 6.0 Marshmallow

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 3. 2016 20:00

Stále ještě vlajková loď čínského Honoru, model Honor 7, se nadále těší podpoře ze strany výrobce a dnes započala aktualizace na nejnovější verzi operačního systému od Googlu. Tou je samozřejmě Android 6.0 Marshmallow.

Reklama

Společnost Huawei, respektive její sub-značka Honor, sice nepatří mezi nejrychlejší výrobce v oblasti aktualizací svých telefonů na nejnovější verze operačního systému, nedá se však říct, že by v tomto ohledu na své zákazníky vůbec nemyslela. Důkazem je dnešní oznámení firmy na Twitteru, že pro evropské modely Honoru 7 byla právě vypuštěna OTA aktualizace na Android 6.0.

Co přesně update přináší, nebylo upřesněno, ale očekáváme, že vývojáři nezapomněli na žádnou novinku z nového Marshmallow a navíc přidali i vylepšenou verzi uživatelského prostředí EMUI. Aktualizace se šíří postupně a na konkrétní telefon se může dostat až za několik dní či týdnů.

Honor 7 se na tuzemském trhu objevil v září loňského roku, tehdy s Androidem 5.0 Lollipop. Přístroj se chlubí hliníkovým tělem, kvalitním 5,2palcovým displejem či výkonným hardwarem, který čítá osmijádrový Kirin 935 a 3GB operační paměť.

Zdroj: Honor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama