hackeri-z-anonymous-vyhrozuji-islamskemu-statu-video
Novinka Hackeři z Anonymous vyhrožují Islámskému státu [video]

Hackeři z Anonymous vyhrožují Islámskému státu [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 3. 2016 10:30 5

Nejobávanější mezinárodní skupina počítačových hackerů reaguje na sérii teroristických útoků v Bruselu. Mluvčí Anonymous v novém videu varuje, že útoky na teroristy z Islámského státu v kyberprostoru ještě zintenzivní.

Reklama

„Příznivcům IS vzkazujeme toto: vystopujeme vás, najdeme vás. Jsme všude a je nás víc, než si umíte představit, takže se třeste,“ prohlašuje maskovaný muž s typickou černobílou maskou.

Hackeři se chystají ještě s větší frekvencí útočit na propagandistické webové stránky islámských fundamentalistů, ničit jim účty na sociálních sítích a vykrádat jejich účty v bankách. Obyčejné uživatele Anonymous pak vyzývají k tomu, aby se nenechali zastrašit a bojovali s náboženskou diskriminací.

Anonymous je celosvětová skupina převážně hackerů, která podniká kybernetické útoky jménem obrany svobodného internetu. Jejím terčem byla například firma Sony, ale také FBI nebo republikánský kandidát na prezidenta Spojených států Donald Trump. Na teroristy z IS skupina začala útočit po útocích v Paříži.

Zdroj: Mirror

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama