mensi-ipad-pro-bude-dostupny-s-32-gb-a-128-gb-pameti
Apple Novinka Menší iPad Pro bude dostupný s 32 GB a 128 GB paměti

Menší iPad Pro bude dostupný s 32 GB a 128 GB paměti

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 3. 2016 14:00

Již zítra se uskuteční očekávaná tisková konference společnosti Apple, na které dojde k představení nového čtyřpalcového iPhonu, nových pásků k hodinkám Watch a menšího iPadu Pro.

Reklama

Podle obvykle dobře informovaného serveru 9to5mac má být základní konfigurace nového iPadu Pro dražší, než v případě nejlevnějšího iPadu Air 2. Tablet s 32 GB paměti a WiFi konektivitou má zákazníky přijít na 599 eur. Cenu 128GB model s LTE konektivitou prozatím neznáme, ale jistě bude vysoká. Základní iPad Air 2 WiFi s 16 GB stojí 499 eur.

Připomeňme, že ve výbavě iPadu Pro bychom měli najít 9,7palcový displej, výkonný čipset A9X, 4 GB RAM, čtveřici reproduktorů, chytrý konektor pro připojení externí klávesnice a podporu pera Pencil. Chybět nemá ani 12Mpx fotoaparát s podporou záznamu videa v rozlišení 4K.

Ačkoli se dříve spekulovalo o tom, že nový iPad Pro nahradí v portfoliu Applu právě iPad Air 2, nakonec se tak nestane. Tento tablet nadále zůstane v nabídce amerického výrobce. Vyřazena bude pouze jeho první generace.

Menší iPad Pro bude dostupný s 32 GB a 128 GB paměti
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 9to5mac

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama