valka-proti-donaldu-trumpovi-anonymous-zverejnili-jeho-osobni-udaje
Novinka Válka proti Donaldu Trumpovi: Anonymous zveřejnili jeho osobní údaje

Válka proti Donaldu Trumpovi: Anonymous zveřejnili jeho osobní údaje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 3. 2016 14:00 21

Několik dní poté, co hackerská skupina Anonymous vyhlásila totální válku Donaldu Trumpovi, počítačoví útočníci přešli do útoku, když na internetu uveřejnili některé osobní údaje jednoho z velkých favoritů republikánských primárek.

Reklama

Na službě Pastebin Anonymous vyvěsili datum narození newyorského magnáta, celá jména jeho rodičů a dětí, stejně jako i podrobnosti o firmách, které vlastní. Podle stanice ABC došlo také ke zveřejnění Trumpova čísla sociálního zabezpečení i čísla jeho mobilního telefonu.

Svou operaci proti Trumpovi chce skupina Anonymous ve větším měřítku oživit 1. dubna, na kdy plánuje velké útoky proti jeho osobním i firemním stránkám.

Nechvalně proslulým hackerům vadí Trumpovy negativní komentáře o Mexičanech a také jeho výrok, že by USA měly zakázat vstup lidem vyznávajícím islám. „Vaše nenávistná kampaň nešokovala pouze USA, svými odpornými nápady a aktivitami jste šokoval celou planetu. Hájíte jen vaší moc a chamtivost. Tohle je povolání do zbraní,“ říká muž s maskou Guye Fawkese ve videu, o kterém jsme psali zde.

Válka proti Donaldu Trumpovi: Anonymous zveřejnili jeho osobní údaje
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj:  ABC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama