do-prodeje-vstupuji-zakladni-desky-asus-b150-pro-gaming-aura-a-b150-pro-gaming
Novinka Do prodeje vstupují základní desky Asus B150 Pro Gaming/Aura a B150 Pro Gaming

Do prodeje vstupují základní desky Asus B150 Pro Gaming/Aura a B150 Pro Gaming

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 3. 2016 12:30

Do českých a slovenských obchodů se dostávají základní desky Asus B150 Pro Gaming/Aura a B150 Pro Gaming formátu ATX, které jsou založeny na čipové sadě B150 Express, takže podporují nejnovější procesory Intel šesté generace (Core i7/i5/i3/Pentium/Celeron).

Reklama

Obě novinky nabízejí široké možnosti připojení, včetně portu USB 3.1 typu A a oboustranného portu typu C druhé generace. Ty zajišťují přenos dat rychlostí až 10 Gb/s – což je dvojnásobek oproti rozhraní USB 3.0. Rozhraní USB 3.1 je zpětně plně kompatibilní se stávajícími USB zařízeními. Speciální technologie USB 3.1 Boost navíc automaticky zvyšuje již tak působivou přenosovou rychlost rozhraní USB 3.1.

Nové modely lákají také na specifické herní funkce, jako jsou zvukové technologie SupremeFX a Sonic Radar II nebo herní řadič Intel Gigabit Ethernet s technologiemi LANGuard a GameFirst, které zaručují plynulé připojení k síti. Technologie RAMCache zrychluje načítání her a samozřejmě tu je i řada ochranných technologií s názvem Gamer’s Guardian.

Ty zahrnují prémiové cívky, napěťový regulátor Digi+ VRM (voltage-regulator module) zajišťující stabilní napájení procesoru nebo ochranu paměti DRAM proti přepětí s resetovatelnými pojistkami zabraňujícími přepětí a poškození z důvodu zkratu. Dle výrobce desky rovněž využívají odolné kondenzátory a nabízejí pokročilé ovládání ventilátorů a vodních čerpadel prostřednictvím nástroje Fan Xpert 3.

Deska B150 Pro Gaming/Aura se prodává za 3 299 Kč resp. 120,90 eur, model B150 Pro Gaming pořídíte za 3 179 Kč, resp. 116,90 euro s DPH.

Do prodeje vstupují základní desky Asus B150 Pro Gaming/Aura a B150 Pro Gaming
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama