herni-serie-logitech-g-uvede-na-trh-dve-mechanicke-herni-klavesnice-se-spinaci-cherry-mx
Novinka Herní série Logitech G uvede na trh dvě mechanické herní klávesnice se spínači Cherry MX

Herní série Logitech G uvede na trh dvě mechanické herní klávesnice se spínači Cherry MX

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 3. 2016 09:00 3

V průběhu dubna by se měla řada herních periferií Logitech G rozrůst o dva nové modely v podobě herních klávesnic s mechanickými spínači Cherry MX. 

Reklama

Jedná se o modely Logitech 610 Orion Brown a G610 Orion Red. Jak u název napovídá oba modely se liší prakticky pouze využitými mechanickými spínači Cherry MX. Na výběr tak bude z tuhostí Red a Brown. U obou typů spínačů byla testovaná výdrž, která dosahuje 50 milionů úhozů. Oba mají také přesné reakce a relativně nízkou hlučnost. Varianta Brown je vhodnější na psaní díky výraznější hmatové odezvě. Cherry MX Red mají naproti tomu lineárnější průběh stisku a rychlou reakční dobu. 

Herní série Logitech G uvede na trh dvě mechanické herní klávesnice se spínači Cherry MX
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Společným jmenovatelem obou verzí je krom jejich jednoduché konstrukce, také bílé LED podsvícení kláves. Vzhledem ke konstrukci výrobce na klávesnici neumístit žádné makro klávesy. Dočkáme se pouze ovládacích prvků pro multimédia nad numerickým blokem. Za zmínku stojí třeba rolovací kolečko pro regulaci hlasitosti. Makra můžeme definovat na klávesy F1 až F12. Pomocí software Logitech Gaming Software lze také přiřazovat různý jas na jednotlivé klávesy nebo třeba deaktivovat určité klávesy při přepnutí do herního režimu. 

Očekává se, že obě klávesnice budou v Evropě k dostání někdy v průběhu dubna. Jejich cena by měla být stejná a dosahovat téměř 3 900 Kč. 

Zdroj: Logitech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama