hackeri-z-anonymous-vyhlasili-totalni-valku-donaldu-trumpovi
Novinka Hackeři z Anonymous vyhlásili totální válku Donaldu Trumpovi

Hackeři z Anonymous vyhlásili totální válku Donaldu Trumpovi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 3. 2016 12:00 18

Miliardář, kontroverzní politik a kandidát na prezidenta Spojených států, Donald Trump, se znovu dostal do hledáčku Anonymous. Aktivističtí hackeři uveřejnili na internetu nové video, ve kterém mu slibují „totální válku“.

Reklama

Podle hackerů Trump rozděluje svými nápady USA i celý svět a proto je nutné učinit vše, aby se nestal 45. prezidentem Spojených států amerických. Anonymous chtějí hubatého miliardáře zdiskreditovat, ať už to bude stát cokoli, stejně jako mají v plánu útočit na jeho osobní a pracovní internetové stránky.

K velkému útoku na weby donaldjtrump.com, trump.com, trumphotelcollection.com, donaldtrump2016online.com, citizensfortrump.com a trumpchicago.com by mělo dojít 1. dubna. A pozornosti hackerů budou vystaveni i Trumpovi spolupracovníci.

Pod drobnohledem Anonymous se Donald Trump nachází od prosince loňského roku, a to kvůli jeho výroku, že by USA měly zakázat vstup lidem vyznávajícím islám. Na to konto hackeři zveřejnili video, ve kterém politika varují před dopadem jeho slov.

Snahy známé skupiny kyberútočníků se však zatím míjí účinkem. Trump se vyjadřuje hodně bezprostředně a to se Američanům líbí. Kontroverzní miliardář získává na svou stranu stále více příznivců.

Zdroj: Edngadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama