filmy-podle-titulu-valve-half-life-a-portal-potvrzeny-ujme-se-jich-reziser-poslednich-star-wars
Novinka Filmy podle titulů Valve Half-Life a Portal potvrzeny. Ujme se jich režisér posledních Star Wars

Filmy podle titulů Valve Half-Life a Portal potvrzeny. Ujme se jich režisér posledních Star Wars

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 3. 2016 16:00 8

Hollywoodu již nějakou dobou dochází scénáře a stále častěji tak tvůrci sahají po předlohách v komiksech, ale také ve hrách. Letos nás kupříkladu čekají filmové adaptace Warcraftu a Assassin's Creed. Na své by si však v budoucnu měli přijít i fanoušci série Half-Life a jeho odnože Portal.

Reklama

Dobrou zprávou je, že na realizaci filmových projektů Half-Life i Portal bude dohlížet sám režisér posledního dílu Star Wars J. J. Abrams. Zatím není jasné, jestli v jednom z filmů usedne také na křeslo režiséra, nicméně oba tituly na plátna kin přinese jeho produkční firma Bad Robot, která je nyní připravuje ve spolupráci s Valve. 

Filmy podle titulů Valve Half-Life a Portal potvrzeny. Ujme se jich režisér posledních Star Wars
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Podle slov samotného Abramse se v současnosti stále pracuje na příbězích obou filmů. Oba by tak měly mít přidělené scénáristy, jejichž jména bohužel zatím neznáme. Příběhová látka obou filmů tak nejspíše nebude pocházet z pera Abramse. Jako důvod, proč nebylo prakticky již od roku 2013 o obou projektech nic uveřejněno, slavný režisér uvádí, že se okolo nich zatím nic zásadnějšího neděje. 

Na spekulace o tom, kdy se začne točit, je stále ještě brzy a nám nebývá než čekat a doufat. Těšit nás však může fakt, že se za oba projekty postavilo tak významná persona jako je právě Abrams a oba filmy tak nejspíše skutečně dříve či později vzniknout. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama