apple-zve-novinare-na-keynote-nejspise-odhali-ctyrpalcovy-iphone-se
Apple Novinka Apple zve novináře na keynote, nejspíše odhalí čtyřpalcový iPhone se

Apple zve novináře na keynote, nejspíše odhalí čtyřpalcový iPhone se

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 3. 2016 20:00

Apple začal vybraným novinářům rozesílat pozvánky na akci, která se uskuteční za necelé dva týdny v Cupertinu. Co přesně chce firma s logem nakousnutého jablka světu ukázat, zatím nebylo oficiálně oznámeno. Spekuluje se ale o tom, že představí čtyřpalcový iPhone se, menší iPad Pro, nové pásky pro Apple Watch a možná také aktualizované MacBooky. Pozvánka samotná obsahuje jen krátký text „Let us loop you in“, což ve volném překladu znamená „Nechte se vtáhnout“.

Reklama

Nový iPhone se má být menší než poslední generace chytrých telefonů od Applu. Jeho obrazovka bude čtyřpalcová. Pro srovnání nejnovější iPhone 6s má 4,7palcovou obrazovku, větší iPhone 6s Plus dokonce displej s úhlopříčkou 5,5 palce.

Novinka bude tedy stejně velká jako stařičký iPhone 5. Oproti pětce má být ale citelně výkonnější, tempo telefonu má udávat procesor A9 (podle některých serverů A8). S novým modelem bude americký výrobce chtít uspět především u příznivců značky, pro které jsou jeho nové smartphony až příliš velké.

Na stejné keynote, která je výrobcem naplánována na 21. březen, bychom se měli dočkat také odhalení 9,7palcového iPadu Pro, nových pásků pro hodinky Watch a kdo ví, třeba nás Apple překvapí i novými MacBooky.

Zdroj: iMore

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama