toshiba-canvio-premium-stylovy-externi-disk-s-moznosti-vzdaleneho-pristupu
Novinka Toshiba Canvio Premium: Stylový externí disk s možností vzdáleného přístupu

Toshiba Canvio Premium: Stylový externí disk s možností vzdáleného přístupu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 3. 2016 11:30

Společnost Toshiba opět obohatila své nabízené skladovací kapacity, když představila nový externí disk. Novinka s označením Canvio Premium láká na kompaktní velikost a kvalitní provedení, které podtrhuje hliníkové pouzdro.

Reklama

Externí disk bude zákazníkům dostupný v barvách tmavě šedého a stříbrného kovu a kapacitách 1 TB, 2 TB a 3 TB. Na evropském trhu se začne prodávat od poloviny dubna. Cena základního modelu je výrobcem stanovena na 90 eur.

Toshiba Canvio Premium Disk má rozměry 109 × 78 × 13 mm/18,5 mm (1TB/2-3TB model), takže nezabere moc místa a hodí se jako doplněk k přenosným počítačům. S těmi disk komunikuje prostřednictvím USB konektoru standardu 3.0 (kompatibilita s USB 2.0 je zajištěna). Pro připojení k nejnovějším zařízením, jako je třeba smartphone OnePlus 2, pak můžete využít adaptér na port USB typu C, který je součástí balení.

Abyste měli přístup ke svým datům, nemusíte Canvio Premium všude nosit s sebou. K dispozici je software pro vzdálený přístup. Stačí, když necháte disk připojený k vašemu počítači a můžete k souborům, fotografiím a filmům přistupovat z jakéhokoliv dalšího zařízení (např. notebooku, mobilního telefonu, tabletu atp.). Navíc je k disku přibaleno 10 GB prostoru zdarma v cloudovém úložišti. Kompletní obsah také můžete uzamknout unikátním heslem a zamezit tak neautorizovanému uživateli v přístupu.

Jak už bylo napsáno v úvodu, disk Canvio Premium bude zákazníkům dostupný zhruba za měsíc. Výrobce ho nabídne i ve variantách se souborovým systémem HFS+ pro počítače s OS X.

Toshiba Canvio Premium: Stylový externí disk s možností vzdáleného přístupu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Toshiba

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama