facebook-messenger-pro-android-dostava-material-design
Novinka Facebook Messenger pro Android dostává Material Design

Facebook Messenger pro Android dostává Material Design

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 3. 2016 07:00 4

Pokud na svém telefonu s Androidem používáte pro komunikaci s přáteli aplikaci Messenger, pak vám zcela určitě udělá radost její nejnovější aktualizace. Ta totiž přináší pozměněný vzhled, který ctí zásady Material Designu společnosti Google.

Reklama

Hlavní vývojář Messengeru, David Marcus, se o updatu vyjádřil takto: „Pokud používáte Messenger na Androidu, na Material Design jste si chvíli museli počkat. Jakákoli velká změna designu aplikace, kterou používají stovky miliony lidí po celém světě, je namáhavá a proto jsme se zaměřili na každou možnou chybičku. Věříme, že si tuto evoluci užijete.“

Do aplikace nově přibylo plovoucí tlačítko „+“, které se nachází ve spodní části obrazovky a slouží pro vyvolání chatu. Obměnou prošly i ikony v jednotlivých záložkách a aplikace vypadá celkově mnohem uhlazeněji. Jak můžete vidět na dvojici obrázků, proměna uživatelského rozhraní je poměrně výrazná, typická kombinace modré a bílé barvy ovšem zůstala.

Aplikace Messenger je zdarma stažitelná z Google Play. Distribuce nové verze však probíhá v několika fázích, takže než bude update nabídnut i vám, může uplynout několik dnů.

Facebook Messenger pro Android dostává Material Design
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama