amd-bude-mit-vedle-gdc-i-vlastni-velkou-akci-co-predstavi
Novinka AMD bude mít vedle GDC i vlastní velkou akci. Co představí?

AMD bude mít vedle GDC i vlastní velkou akci. Co představí?

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

8. 3. 2016 17:00 9

Příští týden se bude konat herní vývojářská konference, což je každoročně zajímavá událost pro herní odvětví. Poslední dobou jsou zde k vidění i hardwarové novinky. Vedle GDC bude mít AMD i vlastní akci nazvanou Capsaicin.

Reklama

AMD svou akci naplánovalo hned na první den konference, tedy 14. března od 16 hodin Tichomořského standardního času (PST). Pro nás to znamená 15. března v 1 hodinu ráno. Proč to zmiňuji? Celá akce totiž bude mít živý přenos (doufejme, že lepší jak kdysi s GPU Hawaii). Ten bude dostupný na stránce Investor Relations na webu AMD. Záznam pak bude na videoserveru YouTube.

AMD bude mít vedle GDC i vlastní velkou akci. Co představí?
i Zdroj: PCTuning.cz

Proč se událost jmenuje Capsaicin? To je otázkou. Vodítkem však může být krátká konverzace na Twitteru mezi Raja Kodurim, Senior VP, šéfarchitekt a přednášející, spolu s Chrisem Hookem, marketingovým ředitelem. V něm se baví o pálivých papričkách, kapsaicinu, identifikátoru kapsaicinu a pár věcí okolo. Těžko soudit, co těmi čísly chtěli říct.

@GFXChipTweeter As I've told you 16 million times, nothing less than the 8-methyl-N-vanillyl-6-nonenamide-infused Carolina Reaper will do...

— Chris Hook (@GChip) February 18, 2016

Dle spekulací může jít o Radeon Fury X2, která by mohla mít dohromady 16 miliard tranzistorů. O Fury X2 hovoří i TweakTown jako o jasné věci. Nebo těch 16 miliard je velké jádro Vega 10 (Greenland)? Další spekulace zkoušejí číslo 8,6 miliardy tranzistorů, které by mohl mít Polaris 11. 

Uvidíme. Každopdáně sledujte živé vysílání 15. března hodinu po půlnoci nebo si hlídejte naše novinky.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama