zacina-svetove-finale-ve-videohrach-intel-extreme-masters
Novinka Začíná světové finále ve videohrách Intel Extreme Masters

Začíná světové finále ve videohrách Intel Extreme Masters

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 3. 2016 13:30

Vyvrcholení desáté sezony turnajů v profesionálním hraní Intel Extreme Masters se uskuteční již tento víkend v polských Katowicích. O finanční odměny, které v součtu přesahují půl milionu dolarů, se utkají hráči světové špičky ve hrách Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends a StarCraft II.

Reklama

Jubilejní ročník turné Intel Extreme Masters se nese ve znamení návratu série Counter-Strike, která tvořila jeden ze základních kamenů této soutěže v prvních šesti sezónách. Další hra v programu, StarCraft II od Blizzard Entertainment, se vrací již po šesté. Hry z dílny tohoto studia se na Intel Extreme Masters objevují každý rok, tradici započal v úvodním ročníku Warcraft III. Zápolit se bude také ve známém a úspěšném MOBA titulu League of Legends od Riot Games

Intel Extreme Masters jsou celosvětovým seriálem progamingových turnajů pořádaným Ligou elektronických sportů (ESL). Účastní se jich skutečná hráčská elita, světové finále je tedy pro mnohé soutěžící vyvrcholením ročního snažení a šance zažít jedinečnou atmosféru během zápolení o pohádkové výhry. Pro představu, minulý rok katowickou halu Spodek, kde se finálová klání odehrávají, navštívilo více než 100 000 fanoušků. A letošní očekávání míří ještě výš.

Pro všechny příznivce, kteří se letos do Katowic nedostanou, jsou opět připraveny přímé přenosy ze všech turnajů prostřednictvím živých internetových vysílání za účasti profesionálních komentátorů. Stačí navštívit web Intel iQ.

Začíná světové finále ve videohrách Intel Extreme Masters
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama