pebble-time-round-krasne-kulate-hodinky-jsou-konecne-v-cr
Novinka Pebble Time Round: Krásné kulaté hodinky jsou konečně v ČR

Pebble Time Round: Krásné kulaté hodinky jsou konečně v ČR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 3. 2016 10:00

Nabídka chytrých hodinek značky Pebble v České republice se rozrostla o dalšího člena. Novinka Time Round vsadila na kruhový displej a současně velmi tenkou tloušťku. Doplňuje již dostupný trojlístek modelů Classic, Time a Time Steel.

Reklama

Hodinky Pebble Time Round byly představeny na veletrhu IFA už minulý rok v září. Koncem listopadu se začaly prodávat na severoamerickém trhu, začátkem roku jsme se jich dočkali v Evropě a nyní se konečně dostávají i do České republiky.

Pebble Time Round jsou z nejtenčí (7,5 mm) a zároveň i nejlehčí (28 gramů) chytré hodinky na trhu. Jejich displej je kruhový a dokáže zobrazit až 64 barev. Před poškozením jej kryje odolné 2,5D sklíčko Gorilla Glass 4 od společnosti Corning a je tu i ochrana proti postříkání vodou.

Dle výrobce výdrž na jedno nabití dosahuje dvou dnů, což je ústupek za elegantní design a drobnější tělo. Obdélníkové Pebble Time na baterii zvládnou fungovat i týden. Naštěstí je možné novinku dobít za 15 minut na celý jeden den provozu. Nabíjení obstarává magnetický port, který lze zastrčit do klasického USB.

Hodinky jsou dodávány s koženým páskem s šířkou 14 nebo 20 mm. Cena obou provedení je shodná, tedy 6 399 Kč.

Pebble Time Round: Krásné kulaté hodinky jsou konečně v ČR
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama