znacka-lian-li-zamirila-na-trh-s-periferiemi-s-vlastnimi-klavesnicemi-a-mysmi
Novinka Značka Lian-Li zamířila na trh s periferiemi s vlastními klávesnicemi a myšmi

Značka Lian-Li zamířila na trh s periferiemi s vlastními klávesnicemi a myšmi

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 3. 2016 11:00 1

Společnost Lian-Li má většina z nás spojenou s výrobou kvalitních hliníkových PC skříní. I tento výrobce se však začíná rozhlížet i po dalších oblastech, do nichž by mohl proniknout. Důkazem toho je, že Lian-Li nyní vyvinulo svoje první klávesnice a myši.

Reklama

Překvapivě nejde o řadu herních periferií, k jejichž vydávání se nyní uchyluje řada výrobců, ale o sadu klávesnice a myši pro běžné užívání. Ačkoliv o prvních periferiích tohoto výrobce mnoho nevíme, ze snímků je patrné, že půjde o klávesnice a myši dostupné v šesti kombinacích barev. Klávesnice budou mít nejspíše hliníkové tělo a nabídnou nízkozdvihové čepičky klávesy. O kvalitě či provedení spínačů bohužel zatím můžeme pouze spekulovat. 

Značka Lian-Li zamířila na trh s periferiemi s vlastními klávesnicemi a myšmi
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Myši, které budou patrně součástí sady s klávesnicemi, nabídnou jednoduchý tvar, symetrickou konstrukci a sadu základních pěti tlačítek. Kromě levého a pravého tlačítka a kolečka dostaneme také dvojici bočních tlačítek pro pohyb vpřed a zpět, které už se ostatně pomalu stávají vyhledávaným standardem. Lian-li se rozhodlo svoji první řadu periferií odstartovat soutěží, v níž bude sety klávesnic a myší rozdávat.

Pro účast v soutěži stačí na facebookové stránce výrobce hlasovat pro nejlepší barevnou kombinaci. Za každé barevné provedení budou moci zájemci získat odměnu. Soutěž tedy bude mít šest vítězů. Nutno dodat, že periferie od Lian-Li získali název TerminAL a zmíněná soutěž poběží od 1. do 25. března. Posléze patrně Lian-Li své periferie oficiálně představí a uvede na trh. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama