amd-i-nvidia-vydavaji-ovladace-grafickych-karet-s-optimalizacemi-pro-far-cry-primal
Novinka AMD i nVidia vydávají ovladače grafických karet s optimalizacemi pro Far Cry Primal

AMD i nVidia vydávají ovladače grafických karet s optimalizacemi pro Far Cry Primal

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 3. 2016 13:00

Jistě jste zaznamenali vydání nejnovějšího dílu herní série Far Cry s podtitulem Primal. Rozbor této hry si ostatně můžete přečíst v naší dnešní recenzi. Zejména k příležitosti vydání této hry nyní vydávají výrobci grafických karet AMD a nVidia nové ovladače, které pro něho přínáší řadu optimalizací.

Reklama

Za stranu AMD jde o Radeon Software Crimson Edition ve verzi 16.2.1, který není označen značkou WHQL a jde spíše o takovou beta verzi. Nová aktualizace ovladačů pro grafické karty Radeon s sebou přináší zejména optimalizace a CrossFireX profily pro nový díl Far Cry, ale také řadu oprav specifických chyb ve hrách Fallout 4 či Rise of the Tomb Raider. 

Drivery by se však neměly obsahovat pouze optimalizace her, ale zabývají se třeba také problémem s trhaným obrazem v systémech s CrossFire konfigurací grafik a podporou FreeSync. Stáhnout si je můžete přímo z oficiálních stránek výrobce zde

AMD i nVidia vydávají ovladače grafických karet s optimalizacemi pro Far Cry Primal
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Pozadu nezůstává ani konkurenční nVidia, která si pro vlastníky grafik GeForce GTX přichystala Game Ready update GeForce 362.00 WHQL. Kromě podpory Far Cry Primal přináší ovladače také optimalizace pro titul Gears of War Ultimate Edition společně s SLI profily a nastaveními v GeForce Experience pro tyto dvě hry. 

GeForce 362.00 WHQL se do značné míry zaměřuje také na poslední update zombie akce Dying Light. Také tyto ovladače si můžete stáhnout ze stránek výrobce, nebo prostřednictvím následujících odkazů:

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama