global-mobile-awards-2016-nejlepsim-telefonem-lonskeho-roku-je-samsung-galaxy-s6-edge
Novinka Global Mobile Awards 2016: Nejlepším telefonem loňského roku je Samsung Galaxy S6 edge

Global Mobile Awards 2016: Nejlepším telefonem loňského roku je Samsung Galaxy S6 edge

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 2. 2016 20:30

Na největším veletrhu mobilních technologií na světě Mobile World Congress i letos vyhlašovala mezinárodní agentura GSMA, která sdružuje výrobce i mobilní operátory, nejlepší smartphone. Vítězem se stal model Galaxy S6 jihokorejské společnosti Samsung.

Reklama

Hodnocení produktů mělo svědomí několik stovek novinářů, expertů či třeba zástupců mobilních operátorů. Ti všichni rozhodli následovně. Nejlepším chytrým telefonem se stal Samsung Galaxy S6 edge. Odborná porota ocenila jeho design (včetně použití prémiových materiálů a obzvláště pak zakřivený displej) a dále vyzdvihla kvalitní fotoaparát a výkonný procesor.

Xiaomi se podařilo zvítězit v kategorii nejlepší levný smartphone (do 100 dolarů), kde bodovalo s modelem Redmi 2. V kategorii tabletů prvenství uzmul Microsoft se svým Surface Pro 4.

Ocenění „Nejlepší připojené elektronické zařízení pro spotřebitele“ získaly chytré hodinky Samsung Gear S2. V oblasti hudebních mobilních aplikací zabodoval SoundCloud, který je ke stažení pro systémy Android a iOS. Nejlepší hrou pro chytrá zařízení se stalo Vainglory od studia Super Evil Megacorp.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama