za-hororovou-hru-outlast-a-dalsi-skvele-tituly-nyni-zaplatite-jen-25-korun
Novinka Za hororovou hru Outlast a další skvělé tituly nyní zaplatíte jen 25 korun

Za hororovou hru Outlast a další skvělé tituly nyní zaplatíte jen 25 korun

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 2. 2016 12:30

Outlast je jedna z nejlepších hororových her všech dob. O jejích kvalitách jsme vás před několika roky seznámili v podrobnější recenzi. Pokud vás tato hra zaujala a náhodou jste ji ještě nehráli, máme pro vás skvělou zprávu. Nyní ji můžete koupit za pouhých 25 korun a to navíc s dalšími dvěma hrami. Na Humble Bundle se totiž rozjela nová slevová akce, která nabízí balíček her za cenu, jakou si sami zvolíte (minimálně však za 1 dolar, tedy asi 25 korun).

Reklama

Vedle výborné hororové hry Outlast v balíčku najdete 2D akční titul Retro City Rampage DX a podmanivou plošinovku Never Alone.

Za hororovou hru Outlast a další skvělé tituly nyní zaplatíte jen 25 korun
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud byste měli chuť na větší nakupování, je pro vás připravený balíček s Trine 3: The Artifacts of Power, Door Kickers a několika dalšími hrami, které do balíčku přibudou až později. Za všechny tyto hry, samozřejmě včetně předcházející trojice, zaplatíte průměrnou zaplacenou částku na jednoho člověka (aktuálně 6,17 dolaru).

Poslední nabídkou je dvojice her Else a Sunless Sea, kterou můžete mít jako bonus navíc ke všech předchozím hrám a to pokud zaplatíte o dva dolary více, než je aktuální průměrně zaplacená částka na jednoho člověka (v současné době by to tedy bylo 8,17 dolarů).

Více informací o jednotlivých hrách i o aktuální ceně nadstavbových balíčků získáte na stránkách Humble Bundle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama