master-of-orion-bude-mit-spickovy-dabing-sberatelska-edice-hry-vam-zajisti-predbezny-pristup-do-hry
Novinka Master of Orion bude mít špičkový dabing, sběratelská edice hry vám zajistí předběžný přístup do hry

Master of Orion bude mít špičkový dabing, sběratelská edice hry vám zajistí předběžný přístup do hry

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

19. 2. 2016 12:15 3

WG Labs (studio spadající pod Wargaming) uveřejnili nové detaily týkající se rebootu 4X strategie Master of Orion. Kromě AAA grafiky bychom se měli dočkat moderní hratelnosti a profesionálního dabingu.

Reklama

O dabing se postarají proslulí herci a videoherní dabéři v čele s Troyem Bakerem (Joel z The Last of Us, Booker DeWitt z BioShock Infinite atd.), Nolanem Northem (série Uncharted), Markem Hamillem (Star Wars Saga) Alanem Tudykem (Firefly), Michaelem Dornem (Star Trek: The Next Generation) a Robertem Englundem (Noční můra z Elm Street).

WG Labs dále uveřejnili, že pokud si 26. února na Steamu či na GOGu koupíme sběratelskou edici, zajistíme si předběžný přístup do hry.

Master of Orion bude mít špičkový dabing, sběratelská edice hry vám zajistí předběžný přístup do hry
i Zdroj: PCTuning.cz

Sběratelská edice není překvapivě nijak zvlášť drahá – cena byla stanovena na 45,99 eur (cca 1250 korun), což je zcela normální cena. Vedle předběžného přístupu v této sběratelské edici najdete trojici legendárních Master of Orion her, modernizovaný orchestrální soundtrack, detailní digitální art book, několik retro skinů pro lodě a exkluzivní rasu Terran Khanate, která bude dostupná pouze pro majitele sběratelské edice.

Master of Orion je 4X scifi strategie (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate – prozkoumej, rozšiř vliv, využij zdroje a znič nepřátele), v níž bychom neměli dostat nic zadarmo. Hra by měla přinést obtížné souboje i široké strategické možnosti, což by mělo být zabaleno do moderního kabátku a zasypáno velkou dávkou humoru.

Přislíbeno je celkem 10 tříd, z nichž by každá měla nabízet unikátní vybavení, schopnosti a technologické stromy. To by mohlo znamenat stovky hodin kvalitní zábavy. Doufejme, že se to povede.

Více informací najdete na stránkách Master of Orion.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama