soutezte-v-hearthstone-o-listky-na-finale-intel-extreme-masters-v-katowicich
Novinka Soutěžte v Hearthstone o lístky na finále Intel Extreme Masters v Katowicích

Soutěžte v Hearthstone o lístky na finále Intel Extreme Masters v Katowicích

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

18. 2. 2016 20:45

Společnost HP je jedním z partnerů turnaje v počítačových hrách Intel Extreme Masters a vy máte možnost vyhrát plně placenou cestu pro 2 osoby na finále do polských Katowic.

Reklama

Intel Extreme Masters (IEM) je sérií mezinárodních turnajů v elektronických sportech, organizovanou pod záštitou organizace ESL a sponzorovanou společností Intel. Nejlepší hráči světa v ní mají možnost navzájem změřit své síly ve hrách League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft II a v doprovodných turnajích i ve hře Hearthstone: Heroes of Warcraft. Finálová utkání budou také streamována online.

Soutěžte v Hearthstone o lístky na finále Intel Extreme Masters v Katowicích
i Zdroj: PCTuning.cz

Všichni hráči počítačové karetní hry Hearthstone: Heroes of Warcraft z Česka a ze Slovenska mají nyní možnost vyhrát v online turnaji plně hrazenou cestu na finále Intel Extreme Masters 2016. Na stránkách ESL se můžete zaregistrovat do dvou kvalifikačních turnajů, které se odehrají v sobotu 20. a 27. února. Nejlepších 8 hráčů z každého turnaje se následně utká ve finále v pondělí 29. února o cestu na IEM Katowice 2016 pro 2 osoby. Ta zahrnuje cestu, ubytování i vstupenku na akci, kde se vítěz společně se svým doprovodem může podívat na profesionální hráče v turnajích, seznámit se s herními novinkami a užít si další doprovodné akce. Dalšími cenami v online klání budou i hodnotné hráčské vychytávky ve formě příslušenství značky Razer.

Zdroj: ESL Gaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama