byly-upraveny-systemove-pozadavky-quantum-break-hru-nekoupime-na-steamu
Novinka Byly upraveny systémové požadavky Quantum Break, hru nekoupíme na Steamu

Byly upraveny systémové požadavky Quantum Break, hru nekoupíme na Steamu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

16. 2. 2016 14:30 8

Quantum Break, akční hra od společnosti Remedy Software, měla původně vyjít exkluzivně pro konzoli Xbox One. Před pár týdny jsme se ovšem dozvěděli, že tato hra vyjde také pro PC. Počítačoví hráči v tomto směru nakonec měli ještě větší štěstí, neboť hra na PC nakonec vyjde ve stejný den, jako v konzolové verzi. Tím ale příběh ani zdaleka nekončí.

Reklama

Tvůrci nedávno uveřejnili poměrně krvavé hardwarové nároky, které naznačovaly, že bez upgradu počítače se mnoho lidí neobejde. Tyto hardwarové nároky nakonec byly upraveny. Doporučená systémová sestava je tak nyní systémovou sestavou, kterou budete potřebovat k chodu hry na nejvyšší detaily.

Byly upraveny systémové požadavky Quantum Break, hru nekoupíme na Steamu
i Zdroj: PCTuning.cz

Novými doporučenými hardwarovými požadavky je procesor i5 4690, 4GB GTX 970 nebo R9 390 (ale 16 GB RAM stále platí). Tyto grafické karty se dají pořídit za přibližně polovinu ceny, nežli původní GTX 980 Ti a R9 Fury X, takže palec nahoru. Hardwarové nároky jsou ovšem stále poměrně krvavé, takže doufáme, že se můžeme těšit na opravdové grafické orgie.

Vedle úpravy doporučené hardwarové sestavy jsme se dočkali ještě jedné velké novinky. Jedná se o informaci, že Quantum Break nevyjde na Steamu, ale budeme ji moci koupit výhradně v obchodě Windows Store. Quantum Break tak nakonec čeká alespoň nějaká ta exkluzivita a počítačové hráče alespoň nějaká ta nepříjemnost. Pokud Quantum Break nabídne skvělou hratelnost tak to ale rádi přehlédneme.

Quantum Break vychází 5. dubna pro počítače a konzole Xbox One.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama