trust-uvadi-bezdratovy-repracek-do-nepohody
Apple Novinka Trust uvádí bezdrátový repráček do nepohody

Trust uvádí bezdrátový repráček do nepohody

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 2. 2016 17:00

Výrobce širokého spektra příslušenství Trust uvádí na český trh bezdrátový bluetooth reproduktor Ambus pro náročné venkovní použití. Novinka nabízí kompaktní velikost a voděodolnou konstrukci splňující standard IPx5.

Reklama

Outdoorový bezdrátový bluetooth reproduktor Trust Urban Ambus je vyveden v dominantní křiklavě zelené barvě. Jeho pevnou a odolnou schránku odpovídající standardu IPx5 tvoří černý pogumovaný povrch s úchytem na vrchní straně. Konektory pro nabíjení a audio-in kryje gumové víčko na spodní straně. Díky bidonovému tvaru lze repráček snadno umístit do držáku v automobilu nebo na kole či prostřednictvím dodávané karabiny uchytit například k batohu.

Tradiční ovládací panel obsahující tlačítka pro kontrolu hlasitosti, vypnutí/zapnutí, párování či přijmutí hovoru se nachází v jedné vertikální linii na boku reproduktoru. Zařízení se připojuje bezdrátově pomoci rozhraní bluetooth na vzdálenost až deset metrů nebo přes klasický 3,5mm jack konektor. Dobíjecí baterie poskytne až 15 hodin nepřetržitého přehrávání hudby.

Outdoorový bluetooth reproduktor Trust Urban Ambus je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 1 699 Kč s DPH v České republice a 59,99 eur s DPH na Slovensku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama