na-ceskem-trhu-se-zacal-prodavat-konvertibilni-tablet-lenovo-miix-700
Novinka Na českém trhu se začal prodávat konvertibilní tablet Lenovo Miix 700

Na českém trhu se začal prodávat konvertibilní tablet Lenovo Miix 700

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 2. 2016 10:00

Tablet je zajímavý nejen výkonným hardwarem, ale také duálním pantem na zadní straně a lehkou klávesnicí, která zároveň slouží jako kryt displeje a umožní jej uživatelům během okamžiku přeměnit na plně funkční počítač.

Reklama

Lenovo uvádí na český trh nový tablet Miix 700 s operačním systémem Windows 10. Přístroj je vybaven 12,1palcovým displejem s rozlišením 2 160 × 1 440 pixelů, procesorem Intel Core M7 spolu s integrovanou grafickou kartou a operační pamětí s kapacitou 8 GB.

Uvnitř zařízení je také 256GB úložiště SSD a akumulátor, který slibuje výdrž až 9 hodin při sledování videa. Ve specifikaci dále zaujme 3D kamerka s technologií RealSense od Intelu a zabudované stereo reproduktory s certifikací Dolby Audio.

Dále se tablet může pochlubit WiFi ac, Bluetooth 4.0, slotem pro SIM kartu s podporou LTE (volitelně) a sadou konektorů: 1× USB 3.0, 1× USB 2.0, audio a microHDMI. Fotoaparáty na jeho těle najdete dva a oba mají pětimegapixelové rozlišení.

Miix 700  je dodáván s odnímatelnou klávesnicí, díky které jej mohou uživatelé používat jako notebook i tablet. Duální pant na zadní straně pak umožňuje změnit nastavení úhlu obrazovky podobně jako na klasickém notebooku.

Oficiální cena tabletu Lenovo Miix 700 zatím nebyla oznámena, ale pohled na katalog heureka.cz prozrazuje , že to tedy žádná lidovka není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama