oneplus-x-lze-nyni-koupit-bez-pozvanky
Novinka OnePlus X lze nyní koupit bez pozvánky

OnePlus X lze nyní koupit bez pozvánky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 1. 2016 23:59 5

Čínská společnost OnePlus prostřednictvím e-mailu oznámila, že s okamžitou platností zrušila prodej smartphonu OnePlus X na pozvánky. Zároveň lze získat vybrané mobilní příslušenství s 20% slevou. Tato akce platí ale po omezenou dobu a končí zítra ve 13 hodin našeho času.

Reklama

OnePlus X je trochu obyčejnější smartphone než „dvojka“ i původní, a mezi zákazníky velmi populární, One. Ale přestože nejde o žádného dalšího „zabijáka supersmartphonů“, za svou výbavu se rozhodně stydět nemusí.

Telefon dostal pětipalcový Full HD displej, 3 GB RAM, procesor Snapdragon 801 a kompletní podporu LTE. Vnitřní paměť má kapacitu 16 GB a lze ji rozšířit pomocí microSD karty. Ta zabere místo v hybridním slotu, takže si uživatel může vybrat, jestli bude používat telefon s dvojicí SIM, nebo s jednou SIM a paměťovkou.

Hlavní foťák má rozlišení třináct megapixelů, ten čelní pak osm megapixelů. Operačním systémem je Android 5.1 s nadstavbou OxygenOS od OnePlus. Baterie má kapacitu 2 525 mAh.  Ve výbavě chybí NFC a nejsou tu ani další moderní vymoženosti jako například čtečka otisků prstů.

Smartphone OnePlus X lze prostřednictvím e-shopu výrobce zakoupit za 7 399 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama