cesti-vyvojari-chystaji-hororovou-hru-pro-virtualni-realitu-penize-chteji-vybrat-na-kickstarteru
Novinka Čeští vývojáři chystají hororovou hru pro virtuální realitu, peníze chtějí vybrat na Kickstarteru

Čeští vývojáři chystají hororovou hru pro virtuální realitu, peníze chtějí vybrat na Kickstarteru

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

25. 1. 2016 12:30

České vývojářské studio Dreadlocks se po úspěšné crowdfundingové kampani na kyberpunkové RPG Dex vracejí na Kickstarter, kde by nyní rádi vybrali peníze na hororovou hru Ghost Theory. Zajímavé je, že tato hra je vyvíjena pro VR.

Reklama

Ghost Theory vypráví příběh o lovkyni duchů Barbaře, která se dostává do strašidelného sídla, aby tam vyšetřila příčinu paranormálních aktivit. Na hru se pochopitelně budeme dívat pohledem z první osoby a čeká nás prý otevřené herní prostředí a nelineární hratelnost. To znamená, že se budeme moci vydat kamkoliv se nám zlíbí, aniž by to mělo nepříjemný dopad na příběh a hratelnost.

Čeští vývojáři chystají hororovou hru pro virtuální realitu, peníze chtějí vybrat na Kickstarteru
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavní náplní hry bude prozkoumávání okolí a pravděpodobně i snaha o to nesetkat se s duchy. Na jejich přítomnost hra upozorňuje poklesem teploty a z toho vyplývající párou z úst hlavní postavy. Abychom odhalili stopy, které nadpřirozené jevy zanechají, budeme mít k ruce UV lampy. A vedle toho si pak budeme moci přehrávat krátké úseky minulých událostí podobně, jako třeba v Batmanovi.

Dreadlocks se snaží také o autentičnost a tak zpracovávají skutečná místa a příběhy.  Věrohodnost duchů pak zajistí standardní 3D modely živých herců, které tvůrci chtějí nasnímat stereoskopickými kamerami.

Na tvorbu Ghost Theory chtějí Dreadlocks vysbírat 100 000 liber (cca 3,6 milionů korun). Do konce kickstarterovské kampaně zbývá 26 dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama