leagoo-elite-1-se-cteckou-otisku-a-za-zajimavou-cenu
Novinka Leagoo Elite 1: se čtečkou otisků a za zajímavou cenu

Leagoo Elite 1: se čtečkou otisků a za zajímavou cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 1. 2016 19:00

Značka Leagoo uvedla na český trh svůj první smartphone vybavený snímačem otisku prstu. Elite 1 spadá do střední třídy a může se pochlubit osmijádrovým procesorem, podporou všech tuzemských LTE pásem či funkcí dualSIM, díky níž lze používat v jednom přístroji dvě SIM karty nezávisle na sobě.

Reklama

Elite 1 je pětipalcový smartphone s rozlišením Full HD (tedy 1 920 × 1 080 pixelů) a odolným sklíčkem Gorilla Glass 3. Displej je možné ovládat nejen prsty, ale také v rukavicích, což přijde vhod zejména v zimě, kdy teploty často padají pod nulu.

Jako srdce byl použit osmijádrový procesor Mediatek (čipová sada MT6753), doplněný grafickou jednotkou Mali-T720, 3 GB operační paměti a 32GB interním úložištěm, které lze kdykoli rozšířit paměťovkami.

Smartphone nabízí odemčení a autorizaci aplikací pouhým přiložením prstu. Čtečka otisků je zabudována přímo do domovského tlačítka na přední straně přístroje. SecurityShield technologie a LES šifrovací algoritmus zajišťují ochranu osobních údajů. Detekce otisku probíhá automaticky do půl sekundy od přiložení prstu, uvádí výrobce.

Na zadní straně Elite 1 je zabudován 13Mpx fotoaparát s CMOS snímačem Sony, automatickým ostřením a duálním LED bleskem. Pro selfie je připravena kamerka s nadstandardním rozlišením 13 Mpx.

Nové Leagoo potěší také podporou všech českých LTE pásem (800, 900, 1800 a 2 100 MHz) a chytrým programovatelným tlačítkem, kterému lze přiřadit různé funkce. Čistý Android je ve verzi 5.1 Lollipop a baterie má kapacitu 2 400 mAh.

Leagoo Elite 1 je již v prodeji v černé a bílé barvě za koncovou cenu 6 590 Kč (včetně DPH). K dispozici je rovněž bohaté příslušenství především v podobě krytů, pouzder, fólií, kabelů, náhradních baterií a sluchátek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama