varta-indestructible-powerpack-je-odolna-powerbanka-s-kapacitou-6-000-mah
Novinka Varta Indestructible Powerpack je odolná powerbanka s kapacitou 6 000 mAh

Varta Indestructible Powerpack je odolná powerbanka s kapacitou 6 000 mAh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 1. 2016 15:00

Powerpack stačí jednoduše nabít USB nabíječkou mobilního telefonu nebo připojením k USB portu počítače a uloženou energii později využít podle aktuální potřeby. Kapacita 6 000 mAh umožňuje až dvakrát nabít většinu mobilních telefonů a smartphonů na plnou kapacitu, ale také stejně tak i drtivou většinu dnešních tabletů.

Reklama

Varta Powerpack disponuje dvěma klasickými USB porty s nabíjecími proudy 2,4 A a 1,0 A, které umožnují velmi rychlé nabíjení dle možností připojeného zařízení. Navíc oba konektory lze využít současně a dobíjet tak např. telefon a tablet najednou. Majitelé produktů Apple ocení certifikaci MFi (vyrobeno pro iPhone) a tedy plnou kompatibilitu s tímto powerpackem. O stavu nabití interní baterie zdroje informují po stisku tlačítka čtyři diody, které slouží také k zapnutí nabíječky.

Krom slušné kapacity je dalším bonusem Varta Powerpacku odolná konstrukce z ABS plastu a hliníkové slitiny v takzvaném „Indestructible“ provedení. Nabíječka si tak poradí nejen s pádem ze dvoumetrové výšky na zem, ale rovněž obstojí v kontaktu s vodou (IP 67). Powerpack je tak zajímavou volbou nejen pro cestovatele, ale například i rodiče s malými dětmi.

Powerbanka se v ČR prodává za 1 199 Kč a součástí jejího balení je také nabíjecí kabel a cestovní pouzdro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama