na-cesky-trh-miri-odolne-hodinky-alcatel-onetouch-go-watch
Novinka Na český trh míří odolné hodinky Alcatel OneTouch Go Watch

Na český trh míří odolné hodinky Alcatel OneTouch Go Watch

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 1. 2016 11:30 1

Na českém trhu se začaly prodávat chytré hodinky Alcatel Go Watch, které jsou určeny především aktivním uživatelům. Jsou odolné proti nárazům, vodě i prachu (IP67), umějí měřit tep, kroky, fyzický výkon i zobrazit aktuální emoce uživatele. Doporučená cena je stanovena na 2 790 Kč.

Reklama

Hodinky můžete spárovat přes Bluetooth s jakýmkoli smartphonem s operačním systémem Android a iOS, díky tomu vás pak budou informovat notifikacemi například o přijetí SMS, e-mailu, hovorech, zprávách ze sociálních sítí, nebo vás mohou navigovat na cestě na dovolenou či do práce. Jako zobrazovač byl použit 1,22palcový IPS displej s rozlišením 240 × 204 pixelů.

Uvnitř sportovně laděných Go Watch najdete řadu fitness funkcí – je tu měřič tepové frekvence, krokoměr, stopky pro běžce nebo ukazatel spálených kalorií. Pokud si hodinky necháte na ruce přes noc, dokážou analyzovat délku a kvalitu vašeho spánku. Všechny naměřené hodnoty pak můžete přehledně sledovat v mobilní aplikaci nebo na cloudu OneTouch Move, které slouží jako váš sportovní deník. Nastavíte si jednoduše vlastní denní cíl a hodinky vás budou motivovat k jeho splnění.

Go Watch jsou voděodolné, prachotěsné a nárazuvzdorné díky certifikaci IP67. Jejich vzhled si můžete snadno přizpůsobit podle svých představ zásluhou vyměnitelné přední masky a také snadno odnímatelného řemínku. Baterie s kapacitou 225 mAh podle výrobce zajistí na jedno nabití dva až pět dní aktivního používání. Pro nabíjení přitom nepotřebujete speciální nabíječku – zařízení jednoduše nabijete prostřednictvím libovolného micro USB kabelu.

V ČR se hodinky Go Watch začaly prodávat za zaváděcí cenu 2 790 Kč. Na výběr je ze tří barev: bílo-šedé, černo-červené a bílo-modro-zelené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama