takhle-vypada-nova-generace-aio-kapalinovych-chladicu-v-podani-firmy-swiftech
Novinka Takhle vypadá nová generace AiO kapalinových chladičů v podání firmy Swiftech

Takhle vypadá nová generace AiO kapalinových chladičů v podání firmy Swiftech

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 1. 2016 19:00 1

Společnost Rouchon Industries Inc., která vydává své produkty pod značkou Swiftech, odhalila a uvádí do prodeje svoji novou generaci vodních chladičů typu all-in-one nazvanou Drive X2, která přináší oproti současným AiO chladičům řadu zajímavých inovací.

Reklama

Hlavní změnou oproti předchozím generacím uzavřených kapalinových chladičů tohoto výrobce, ale i chladičům konkurence, je zcela přepracovaný návrh radiátoru. U nových AiO chladičů Swiftech je totiž do společného modulu s radiátorem integrovaná také expanzní nádoba a čerpadlo. Samotný blok vodního chlazení tak zabírá mnohem méně prostoru. 

Přetvořena však nebyla pouze podoba radiátoru, ale také samotný blok vodního chlazení Apogee XL2, který je nově vybaven základnou z pochromované mědi. Upraveny byly také kanálky, které vedou vodu, díky čemuž by měl být zvýšen její průtok a tudíž i zajištěn lepší odvod tepla. Kryt bloku je vyroben z čirého akrylátu. Při použití příměsi do kapaliny tak můžeme vytvořit zajímavé barevné efekty. Ty dokresluje také systém nasvícení RGB ALED (Addressable RGB LED). Nasvícený není pouze blok ale také bok radiátoru.

Takhle vypadá nová generace AiO kapalinových chladičů v podání firmy Swiftech
i Zdroj: PCTuning.cz

Proudění vody můžeme sledovat také v trubicích vedoucích od radiátoru, jelikož jsou čiré stejně jako kryt bloku. K dostání budou dvě verze chladičů a to X2 a X2 Prestige. Jak už název napovídá, výbava verze Prestige bude o něco lepší. Bude totiž zahrnovat kvalitnější a tišší ventilátory Noiseblocker eLoop a také černě chromované fitinky Lok-Seal. 

K dostání by mělo být hned několik provedení obou verzí chladiče, které se budou lišit velikostí radiátoru a využitými ventilátory. K dostání bude verze se dvěma 120mm, dvěma 140mm nebo třemi 120mm ventilátory. Výrobce odstartoval prodej nových AiO kapalinových chladičů právě dnes k příležitosti veletrhu CES. Cena modelu H220X2 by měla začínat na 139,95 dolarech (3 500 Kč). Za verzi H220X2 Prestige potom zaplatíme v nejmenším provedení 214,95 dolarů (5 400 Kč). 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama