novy-iphone-7-plus-dostane-vetsi-baterii-a-256-gb-pameti
Apple Novinka Nový iPhone 7 Plus dostane větší baterii a 256 GB paměti

Nový iPhone 7 Plus dostane větší baterii a 256 GB paměti

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 1. 2016 17:30 4

O připravovaném iPhonu 7 se spekuluje už nějaký pátek. Podle nejnovějších zpráv uniklých na veřejnost by měla jeho výbava dohnat některé konkurenční modely a nabídnout tak například plně voděodolnou konstrukci. Model s přídomkem Plus má navíc dostat obří vestavěnou uživatelskou paměť. Uvedl to čínský server My Drivers.

Reklama

S novými spekulacemi okolo iPhonů se v posledních týdnech roztrhl pytel. V minulých dnech se k tématu vyjádřil také web MacRumors, který bývá se zákulisním děním v Cupertinu často velmi dobře seznámen a jeho předpovědi se již mnohokrát potvrdily. Jeho zpráva tvrdí, že jednou z velkých inovací nových modelů 7 a 7 Plus má být voděodolná konstrukce. Oba telefony mají mít také displeje s rozpoznáním síly dotyku, tedy technologií 3D Touch. Úhlopříčky displejů by měly zůstat na dnešním standardu - 4,7 palce a 5,5 palce.

Zatímco pro současnou i minulou generaci iPhonů bylo maximem 128 GB interní paměti, pluskový iPhone 7 se má nově nabízet v paměťové kapacitě 256 GB. Větší model se prý dočká i zvýšení kapacity baterie, která byla při současné generaci kritizována. Akumulátor iPhonu 7 Plus by měl údajně disponovat hodnotou 3 100 mAh, což je oproti iPhonu 6s Plus přibližně 13% zlepšení. Jedna z posledních neověřených informací hovoří o integraci vylepšeného fotoaparátu a zcela novém designu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama