samsung-galaxy-s7-se-bude-prodavat-ve-trech-velikostech
Novinka Samsung Galaxy S7 se bude prodávat ve třech velikostech

Samsung Galaxy S7 se bude prodávat ve třech velikostech

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 1. 2016 10:30

Očekávaný nástupce Samsungu Galaxy S6 by měl existovat ve třech verzích. Všechny modely mají mít špičkovou výbavu, ale budou se od sebe odlišovat velikostí displeje. Upozornila na to firma Itskins, která se zabývá výrobou doplňků a ochranných obalů pro smartphony.

Reklama

Základní verze Galaxy S7 má nabídnout displej s úhlopříčkou 5,1 palce. Má jít výlučně o plochý zobrazovač bez zakřivení. Chybět nebude ani zaoblené provedení. Displej verze s označením edge však už naroste do úhlopříčky 5,5 palce. Model Galaxy S7 Plus pak dostane obří šestipalcový displej bez a se zaoblením. Obrazovka této novinky tak bude větší než displej phabletů řady Note.

Nové telefony budou mít také dva různé procesory. Verze pro evropské trhy a Asii má dostat Exynos 8890 (označován také jako Exynos M1). Varianty pro Spojené státy a Čínu prý výrobce osadí Snapdragonem 820 od Qualcommu.

Vzhled nových smartphonů se ponese v už známém duchu. Uniklé rendery ukazují jen mírně modifikovaný design, který přinesla letošní řada S6. Zadní straně tedy bude dominovat vystouplá čočka fotoaparátu. Vepředu pod displejem naopak najdeme mechanické tlačítko a boky telefonů bude obepínat kovový rámeček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama