genius-nx-7015-nova-bezdratova-mys-se-softwarem-smart-genius
Novinka Genius NX-7015: Nová bezdrátová myš se softwarem Smart Genius

Genius NX-7015: Nová bezdrátová myš se softwarem Smart Genius

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 12. 2015 13:00

Společnost Genius uvádí na českém trhu novou bezdrátovou myš. Model s označením NX-7015 patří k tomu levnějšímu, co lze zakoupit, a je určen hlavně pro domácnost a kancelář. Zákazníkům je nabízen v pěti barevných variantách.

Reklama

Myš je vybavena optickým senzorem s rozlišením 1 600 dpi a speciální technologií BlueEye. I díky těmto vlastnostem je použitelná i na dokonale hladkých površích typu skla a mramoru, nebo naopak na těch hrubších, jako jsou třeba koberce.

Součástí výbavy nového modelu jsou samozřejmě tři základní tlačítka (pravé a levé tlačítko i skrolovací kolečko) a najdeme tu i miniaturní přijímač do USB, s nímž myš komunikuje pomocí radiové bezdrátové technologie s frekvencí 2,4 GHz.

Jako velkou výhodu pak výrobce uvádí aplikaci Smart Genius, díky které je možné snadno přizpůsobit citlivost, rozlišení, rychlost skrolování a tak dále. Navíc však software nabízí aktivaci funkce Zoom, která umožňuje snadné přibližování a oddalování dokumentů či obrázků pomocí stisknutí a otáčení skrolovacího kolečka.

Rozměry myši Genius NX-7015 jsou 58 × 100 × 38,5 mm. Doporučená cena zařízení, které váží pouhých 57 gramů, je 270 Kč včetně DPH.

 Genius NX-7015: Nová bezdrátová myš se softwarem Smart Genius
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama