chuwi-vi8-plus-je-levny-tablet-se-systemem-windows-10
Novinka Chuwi Vi8 Plus je levný tablet se systémem Windows 10

Chuwi Vi8 Plus je levný tablet se systémem Windows 10

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 12. 2015 23:45 2

V České republice nepříliš známá čínská značka Chuwi připravila tablet s operačním systémem Windows 10, který se náklonnost uživatelů snaží získat především sympatickou cenou. Ta se po přepočtu vejde do 3 000 Kč s DPH.

Reklama

Trh s tablety v posledních měsících stagnuje, ale na aktivitě čínských výrobců to zatím znát není. Jednou z firem, která produkuje jeden tablet za druhým, je také Chuwi. Jeho zatím poslední novinka má označení Vi8 Plus a patří vůbec k těm nejlevnějším zařízením. V e-shopu geekbuying.com se prodává za 98 dolarů.

Uvnitř tabletu tiká čtyřjádrový procesor Intel Atom x5-Z8300 (Cherry Trail) a dále ve výbavě najdete 2 GB RAM, 32 GB vnitřní paměti a slot pro paměťové karty microSD. Přední a zadní fotoaparát mají shodné rozlišení 2 Mpx. Displej s rozlišením 1 280 × 800 pixelů využívá technologii IPS.

Specifikaci dále dotváří integrované stereo reproduktory, reverzibilní konektor USB-C, WiFi 802.11 b/g/n nebo Bluetooth 4.0. Do těla přístroje se také dokázala vejít baterie s kapacitou 4 000 mAh

Zatím není jisté, že by se Chuwi Vi8 Plus oficiálně objevil v prodeji i v České republice.

Chuwi Vi8 Plus je levný tablet se systémem Windows 10
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama