ovladace-grafickych-karet-radeon-software-crimson-se-dockaly-nove-aktualizace
Novinka Ovladače grafických karet Radeon Software Crimson se dočkaly nové aktualizace

Ovladače grafických karet Radeon Software Crimson se dočkaly nové aktualizace

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 12. 2015 19:00

Společnost AMD si připravila pro vlastníky grafických karet Radeon novou aktualizaci ovladačů Radeon Software Crimson, která nese číselné označení 15.12 a nabídne podpis WHQL (prošla tedy testem Microsoftu a splňuje standardy pro Windows).

Reklama

Nová verze driverů řeší několik specifických chyb v řadě nových herních titulů, jako je zobrazovaní chyby ve hře Star Wars: Battlefront, bugy v titulu Fallout 4, či problém s kompresí textur v nové akci Just Cause 3. Radeon Software Crimson 15.12 WHQL přináší také vylepšení výkonu při využití dvou grafických karet v zapojení CrossFire u herního titulu Call of Duty: Black Ops 3. 

Ovladače grafických karet Radeon Software Crimson se dočkaly nové aktualizace
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Podobně jako předchozí update 15.11.1 se i ten nový zaměřuje na potíže s regulací otáček ventilátorů u některých grafických karet Radeon, díky nimž mohlo docházet k přehřívání GPU. Aktualizaci si již nyní můžete stáhnout ze stránek výrobce, nebo z následujících odkazů pro operační systémy Windows 10 v 64bitové či 32bitové verzi, Windows 8.1 v 64bitové nebo 32bitové verzi, popřípadě Windows 7 v 64bitové a 32bitové verzi.

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama