samsung-galaxy-a9-dostane-4000mah-baterii-a-snimac-otisku-prstu
Novinka Samsung Galaxy A9 dostane 4000mAh baterii a snímač otisků prstů

Samsung Galaxy A9 dostane 4000mAh baterii a snímač otisků prstů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 12. 2015 16:00

Dosud největší zástupce řady kovových smartphonů od Samsungu už není neznámou. Na internet předčasně unikla propagační infografika, která novince Galaxy A9 přisuzuje kovové tělo, snímač otisků prstů a také baterii se štědrou kapacitou.

Reklama

Nový model A9 zatím nebyl oficiálně představen, avšak jeho výbavu už známe. Telefon dostane do vínku šestipalcový displej typu Super AMOLED s rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, tedy Full HD. V jeho útrobách se bude ukrývat výkonný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 620, 3 GB operační paměti a rozšířitelné interní úložiště s kapacitou 32 GB.

Dále má hardwarová výbava zahrnovat 13Mpx fotoaparát s optickou stabilizací a světelností f/1.9, přední kamerka pro selfie a videohovory nabídne nadstandardní rozlišení 8 Mpx.

Samsung Galaxy A9 bude mít také čtečku otisků prstů tradičně umístěnou v ústředním tlačítku pod displejem, která zajistí přístup k mobilním platbám Pay. O slušnou výdrž na jedno nabití se postará akumulátor s kapacitou 4 000 mAh. Surfovat na internetu bude možné díky technologii WiFi a podpoře LTE. Softwarovým základem se stane Android 5.1.1 Lollipop.

Smartphone by měl do prodeje na vybraných trzích vstoupit ještě letos za dosud nespecifikovanou částku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama