herni-headset-trust-gxt-363-s-prostorovym-7-1-zvukem-a-podsvicenim
Novinka Herní headset Trust GXT 363 s prostorovým 7.1 zvukem a podsvícením

Herní headset Trust GXT 363 s prostorovým 7.1 zvukem a podsvícením

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 12. 2015 10:30 1

Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, představuje nová herní sluchátka. Model GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset nabízí prostorový zvuk, 50mm měniče a výrazné podsvícení.

Reklama

Mohutný herní headset s velmi pevnou konstrukcí je černo-modré barvy s pochromovanými doplňky ve tvaru „T“. Plastové provedení je ozvláštněno matnou povrchovou úpravou připomínající broušený kov. Nevšední design dokreslují modře podsvícené mušle a mikrofon. Pohodlnost při nošení zajišťují velké polstrované náušníky i měkký hlavový most.

Headset je plně nastavitelný. V klasické flexibilní konstrukci jezdících náušníků je ocelové vyztužení. Sluchátka disponují aktivními 50mm měniči s vibračními basy, reprodukujícími kvalitní 7.1 prostorový zvuk, a pohyblivým neodnímatelným mikrofonem.

Připojení je řešeno pomocí USB konektoru. Na třímetrovém opleteném kabelu je umístěno ovládání hlasitosti s funkcemi rychlého ztlumení zvuku, ztlumení mikrofonu, vypnutí podsvícení a tlačítko pro kontrolu vibrací ve dvou úrovních intenzity.

Trust GXT 363 7.1 Vibration Headset je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 2499 Kč s DPH pro Českou republiku a 89,99 euro s DPH na Slovensku.

Herní headset Trust GXT 363 s prostorovým 7.1 zvukem a podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Trust

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama