na-cesky-trh-vstupuje-multimedialni-smartphone-s-hi-fi-zvukem-lenovo-vibe-x3
Novinka Na český trh vstupuje multimediální smartphone s hi-fi zvukem Lenovo Vibe X3

Na český trh vstupuje multimediální smartphone s hi-fi zvukem Lenovo Vibe X3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 12. 2015 20:00

Na českém trhu se začíná prodávat chytrý telefon Lenovo Vibe X3. Novinka láká na duální reproduktory s technologií Dolby Atmos, velmi kvalitní 21Mpx fotoaparát a velký displej.

Reklama

Lenovo přivádí do České republiky nástupce telefonu Vibe X2. Nový model s označením Vibe X3 má zcela odlišný design a špičkovou výbavu. Jeho dominantou je 5,5palcový Full HD zobrazovač (rozlišení 1 920 × 1080 bodů) krytý sklíčkem Gorilla Glass 3.  Na čelní části najdeme také stereo reproduktory, které jsou v kombinaci s technologií Dolby Atmos, DAC převodníkem ESS Sabre ES9018K2M a třemi zesilovači Texas Instruments OPA1612 garantem opravdu špičkové zvukové reprodukce.

Vibe X3 spoléhá na šestijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 808 a má 3GB operační paměť. Pro data uživatelů a operační systém Android 5.1 Lollipop je připraveno 32GB úložiště, které lze rozšířit paměťovkami.

Fotoaparát s čipem Sony IMX230 je 21megapixelový a zvládá pořizovat 4K videa. Přední kamerka má nadprůměrné osmimegapixelové rozlišení a vyhoví tedy i „selfieholikům“.

Nové Lenovo podporuje sítě LTE a je navíc také dvousimkové. Baterie dostala nadprůměrnou kapacitu 3 500 mAh, podporováno je rychlonabíjení Quick Charge 2.0. Čtečka otisků prstů je umístěna na zádech pod čočkou foťáku.

Smartphone Vibe X3 je na českém trhu dostupný v elegantním bílém provedení za cenu od 12 999 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama