elephone-m3-pro-je-velmi-dobre-vybavena-stredni-trida-s-androidem
Novinka Elephone M3 Pro je velmi dobře vybavená střední třída s Androidem

Elephone M3 Pro je velmi dobře vybavená střední třída s Androidem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 12. 2015 17:00

Čínský štírek Elephone chrlí jeden zajímavý telefon za druhým. Jeho poslední představenou novinkou je model M3 Pro, který kromě kovového těla nabízí velmi slušný fotoaparát od Sony nebo aktuální Android 6.0 Marshmallow.

Reklama

Čínský výrobce Elephone nemá sice v Česku oficiálního distributora, ale čím dál více cílí na evropský trh. Vedle vlastního mezinárodního e-shopu se na náš trh jeho modely stále častěji dovážejí i neoficiálně, takže bychom se na něm do budoucna mohli setkat i s modelem M3 Pro, který přinese hromadu muziky za velice příjemnou cenu. V zahraničí se telefon prodává za 160 dolarů, což je dle současného kurzu zhruba 4 700 Kč s DPH.

Elephone M3 Pro už na první pohled zaujme elegantním designem. Zaoblené boky z broušeného kovu připomínají modely Huawei a díky unibody konstrukci se kov dále rozprostírá i přes téměř celou zadní stranu těla, s výjimkou dvou plastových pruhů v horní a spodní části.

Co se výbavy týče, smartphone má 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a IPS technologií, který poskytuje velice slušnou jemnost 400 bodů na palec. Osmijádrový procesor MediaTek Helio P10 doplňují 3 GB operační paměti. Základních 16 GB datového úložiště můžete rozšířit o paměťovou kartu, čímž ovšem zaplníte jeden hybridní slot na SIM.

Na zadní straně najdeme kvalitní fotoaparát s rozlišením 21 megapixelů – konkrétně byl použit snímač Sony IMX 230. Lahůdkou navrch je pak integrovaný senzor otisků prstů na zadní straně, podpora rychlodobíjení baterie, nový port USB Type-C a Android 6.0 Marshmallow.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama