microsoft-edge-dostane-pokrocile-blokovani-reklam
Novinka Microsoft Edge dostane pokročilé blokování reklam

Microsoft Edge dostane pokročilé blokování reklam

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

12. 12. 2015 09:30 4

Ačkoliv nový internetový prohlížeč Microsoft Edge zatím nedostal žádnou oficiální podporu rozšíření, dočkat bychom se jí měli už brzy. Alespoň to naznačují zprávy na webech některých společností.

Reklama

Kupříkladu na velmi populární Adblock Plus již několik dní visí obrázek, který hlásá, že program Adblock Plus pro Microsoft Edge přijde již „brzy“.

Microsoft Edge dostane pokročilé blokování reklam
i Zdroj: PCTuning.cz

Adblock Plus je účinný nástroj na blokování reklamních bannerů, malwarových domén, pop-up reklam a dalšího nepříjemného internetového balastu a to dokonce i na Facebooku a Twitteru. Přitom však umožňuje nastavení zobrazování nenásilné reklamy v případě, že chcete některé provozovatele stránek podporovat.

Rozšíření Adblocku Plus i do prohlížeče Edge je vcelku logické, neboť ho najdeme snad na všech myslitelných prohlížečích včetně Chromu, Firefoxu, Safari nebo Internet Exploreru, což je jakýsi pomyslný předchůdce Edge.

Kdy přesně se Adblocku v Edge dočkáme, známo není. Podle všeho bychom však neměli čekat až na tzv. Windows Redstone, který bude k dispozici v polovině roku 2016.

Jak se na Adblock v Edge těšíte?

Zdroj: Neowin

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama