monitor-philips-274e5qhsb-s-uzkym-rameckem-oficialne-predstaven-pro-cr
Novinka Monitor Philips 274E5QHSB s úzkým rámečkem oficiálně představen pro ČR

Monitor Philips 274E5QHSB s úzkým rámečkem oficiálně představen pro ČR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 12. 2015 19:30 2

Na český trh přichází nový 27palcový monitor od Philipsu, který se vyznačuje mimořádně tenkým rámečkem, podporou MHL a širokými pozorovacími úhly. Zaujmout by mohl nejen profesionály, ale i grafiky nebo herní nadšence.

Reklama

Novinka s označením 274E5QHSB nabízí Full HD displej s rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, který je postaven na technologii AH-IPS. Maximální jas novinky činí 250 cd/m2 a mezi další specifikace patří 5ms odezva a kontrastní poměr 1 000:1.

Dále má monitor ve výbavě technologii MHL (Mobile High Definition Link neboli Mobilní propojení s vysokým rozlišením) sloužící k přímému připojení mobilních telefonů a dalších přenosných zařízení. Uživatelé si tak mohou vychutnat své oblíbené mobilní hry, fotografie, filmy nebo aplikace na velké obrazovce a zároveň své zařízení nabíjet. Zastoupeny tu jsou také funkce TrueVision a SmartImage Lite.

První podle výrobce zajistí optimální výkon displeje. Druhá pak dynamicky zlepšuje kontrast, sytost barev a ostrost obrazů a videozáznamů pro dokonalé zobrazení - vše v reálném čase.

Monitor Philips 274E5QHSB se v České republice začíná prodávat doporučenou cenu 6 890 Kč bez DPH.

Monitor Philips 274E5QHSB s úzkým rámečkem oficiálně představen pro ČR
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama