divoke-spekulace-o-iphonu-7-usb-c-konektor-dualni-fotoaparat-a-bezdratove-dobijeni
Apple Novinka Divoké spekulace o iPhonu 7: USB-C konektor, duální fotoaparát a bezdrátové dobíjení

Divoké spekulace o iPhonu 7: USB-C konektor, duální fotoaparát a bezdrátové dobíjení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 12. 2015 15:00 4

Příští rok se dočkáme představení nového iPhonu, který bude zase o něco lepší než současná generace 6S. Podle serveru gforgames.com americká firma v současné době testuje chystaný telefon až v pěti různých konfiguracích. Od sebe se jednotlivé modely odlišují výbavou.

Reklama

V jednom z předprodukčních vzorků Apple údajně zkouší univerzální USB konektor typu C, v jiném zase duální fotoaparát a bezdrátové dobíjení.

Mluví se i o multidotykovém Force Touch ovládání, voděodolné a prachotěsné konstrukci, nebo čtečce otisku prstů zabudované přímo v displeji. To by kalifornskému výrobci umožnilo vzdát se kulatého hardwarového tlačítka, známého pod názvem home button, a zredukovat tak fyzické rozměry iPhonu.

Před nedávnem se navíc také objevila zpráva, podle které Apple uvažuje o odstranění 3,5mm jack konektoru pro sluchátka, aby ušetřil místo a nový iPhone mohl být co nejtenčí.

Vedle plnohodnotných nástupců deváté generace iPhonů se v posledních týdnech znovu mluví také o uvedení čtyřpalcového modelu. Ten by mohl zaujmout hlavně uživatele, kterým poslední dvě uvedené řady (6 a 6s) připadají příliš velké a neohrabané.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama