herni-notebooky-razer-blade-by-mely-jiz-brzy-dorazit-take-do-evropy
Novinka Herní notebooky Razer Blade by měly již brzy dorazit také do Evropy

Herní notebooky Razer Blade by měly již brzy dorazit také do Evropy

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 12. 2015 18:45 8

Firma Razer uvedla svoji řadu herních notebooků Blade na trh již začátkem tohoto roku, nicméně zatím byla k dostání pouze ve Spojených státech. To by se nyní mělo konečně změnit, protože Razer je hodlá přinést také do Evropy. 

Reklama

K dostání jsou celkem tři modely s přízviskem Blade. První dva jsou vybavené 14" displejem typu IGZO s rozlišením 3200 × 1200 pixelů. Dále nabídnout buď 256GB nebo 512GB M.2 SSD a 16 GB pamětí RAM. U třetího a nejlevnějšího modelu pak výrobce zvolil IPS panel s rozlišením Full HD, tedy 1920 × 1080 pixelů. Spokojit se musíme také s 256GB M.2 SSD a 8 GB operačních pamětí.

Herní notebooky Razer Blade by měly již brzy dorazit také do Evropy
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Všechny modely však mají společné to, že jsou osazeny čtyřjádrovým procesorem Intel Core i7-4720HQ se základním taktem 2,6 GHz a maximální turbo frekvencí 3,6 GHz společně s grafickou kartou GeForce GTX 970M. To vše je ukryto do hliníkového šasi s tloušťkou 17 mm a hmotností 2 kg. Typickým znakem tohoto výrobce je černý povrch v kombinaci s výraznou zelenou. Ta je použita třeba na podsvícení klávesnice. 

V ceně všech modelů bude zahrnut také operační systém Windows 10. Konkrétní částky bohužel zatím výrobce tají, nicméně na americkém trhu stojí všechny tři modely více než 2 000 dolarů (51 000 Kč), tudíž musíme počítat s cenou ještě vyšší. Všechny modely Blade by se měly již tento měsíc objevit ve skandinávských zemích. Zbytek Evropy si na ně však bude muset počkat až na začátek příštího roku. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama