rozdily-v-grafice-hry-just-cause-3-pro-xbox-one-playstation-4-a-pc-nejsou-zase-tak-podstatne-jak-jste-mozna-cekali
Novinka Rozdíly v grafice hry Just Cause 3 pro Xbox One, PlayStation 4 a PC nejsou zase tak podstatné, jak jste možná čekali

Rozdíly v grafice hry Just Cause 3 pro Xbox One, PlayStation 4 a PC nejsou zase tak podstatné, jak jste možná čekali

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

2. 12. 2015 13:00 5

Pokud vám Just Cause 3 šlape jak má, potom jste se dočkali docela solidně vypadající arkádové akční hry. Ačkoliv Just Cause 3 na PC při maximálních detailech není zrovna nejpokročilejší vizuální podívaná, která se nám v poslední době dostala pod ruku, své kouzlo má. 

Reklama

Otázka je, jak dopadla grafika hry pro konzole. Jak známo, na konzolích se setkáváme s grafickým downgradem, který by pro Just Cause 3 nemusel dopadnout zrovna lichotivě.  Hra nemá zase takové rezervy, aby si na Xboxu One a PlayStationu 4 mohla dovolit vypadat podstatně hůře.

Na internetu se objevilo video, které všechny tři verze hry porovnává. O výsledcích se tak můžete přesvědčit i sami:

Z videa výše je patrné, že kvalitativní skok mezi jednotlivými verzemi není zase tak podstatný. Jak je zvykem, nejhůře je na tom verze pro konzoli Xbox One (alespoň pocitově). V této verzi je obličej hlavního hrdiny příliš červený a odulý, jako kdyby se tato postava zrovna chystala do protialkoholní léčebny. A dobře na tom nejsou ani odrazy světla. Ty vypadají dosti nepřirozeně, což se bohužel týká všech tří verzí.

Jak se vám grafika Just Cause 3 líbí?

Zdroj: IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama