lg-g4-dostava-aktualizaci-na-android-6-0-marshmallow
Novinka LG G4 dostává aktualizaci na Android 6.0 Marshmallow

LG G4 dostává aktualizaci na Android 6.0 Marshmallow

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 12. 2015 20:00

Společnost LG začala v Evropě s uvolňováním Androidu 6.0 Marshmallow pro svůj současný top model G4. Dostupnost aktualizace již hlásí někteří uživatelé v Portugalsku, Polsku, Rumunsku, Německu, Španělsku, Turecku, Velké Británii, Maďarsku a Švýcarsku. V tuto chvíli nevíme, kdy bude software zpřístupněn také českým a slovenským uživatelům, snad to ale nebude příliš dlouho trvat.

Reklama

Nový update pro LG G4 má velikost 1,55 gigabajtu a stáhnout se dá prostřednictvím počítačového programu LG Bridge. A na jaké novinky se uživatelé mohou těšit?

Především na optimalizaci energetické náročnosti systému, což se pozitivně projeví na výdrži telefonu (aplikace jsou nyní uspávány, pokud je delší dobu nepoužíváte, samozřejmě ale můžete kdykoli manuálně zvolit, aby běžely na pozadí neustále).

Dále firmware přináší lepší správu operační paměti, možnost přidělovat aplikacím práva k přístupu k jednotlivým položkám systému nebo inovované zabezpečení Knock Kode, které nyní vyžaduje nejméně šest klepnutí ve třech různých kvadrantech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama