prave-vysla-akcni-hra-just-cause-3-lide-si-stezuji-na-spatnou-optimalizaci
Novinka Právě vyšla akční hra Just Cause 3, lidé si stěžují na špatnou optimalizaci

Právě vyšla akční hra Just Cause 3, lidé si stěžují na špatnou optimalizaci

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

1. 12. 2015 12:15 10

Co slíbili, to také splnili. Avalanche Studios společně s prvním prosincovým dnem vydali pokračování světoznámé akční série s názvem Just Cause 3. Problém je, že verze pro PC se na trh dostala značně nevyladěná, alespoň podle komentářů na Steamu.

Reklama

Noví majitelé Just Cause 3 si stěžují na dramatické poklesy frame rate a to především na počítačových sestavách s grafickými kartami AMD. Mezi další problémy patří nepříjemné problikávání, mizející textury nebo úplné zamrzání.

Problémy se však nevyhnuly ani majitelům grafických karet od Nvidie, i když v tomto případě jsou spíše drobnějšího rázu.

Just Cause 2 a samozřejmě i nedávné vydání Mad Maxe ukázalo, že Avalanche Studios hry optimalizovat umí. Problémy technického rázu tak lze přičíst pouze přístupu vydavatele a potažmo i vývojářského studia k počítačové verzi hry. Square Enix pravděpodobně nehodlal přijít o zisky, které slibuje vydání hry v lukrativním období před Vánoci, a tak na dodržení termínu vydání trval s tím, že hra se doladí zpětně. Což je docela škoda, alespoň pro majitele AMD.

Jak dlouho budeme muset tento přístup vydavatelů a herních vývojářů ještě trpět?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama