na-steamu-zacaly-vanoce-predcasne-nyni-tam-najdete-pres-8000-zlevnenych-her
Novinka Na Steamu začaly Vánoce předčasně, nyní tam najdete přes 8000 zlevněných her!

Na Steamu začaly Vánoce předčasně, nyní tam najdete přes 8000 zlevněných her!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

27. 11. 2015 12:30

Na online distribučním kanálu Steam začal obrovský podzimní výprodej počítačových her. Slevové šílenství dostalo název Exploration Sale. Myšlenka je taková, že vedle cílených nákupů her z „Wish listu“ hráči budou moci objevovat neotřelé hry, o nichž doposud třeba ani nevěděli.

Reklama

Podzimní výprodej her na Steamu čítá přesně 8923 titulů. Je tedy velmi obtížné některý z nich vypíchnout. Steam se proto rozhodl zlevněné hry průběžně promovat na hlavní stránce, díky čemuž možná objevíte svoje nové oblíbence.

Na Steamu začaly Vánoce předčasně, nyní tam najdete přes 8000 zlevněných her!
i Zdroj: PCTuning.cz

Na hlavní stránce se nyní nabízejí hry ze série Wolfenstein (50 – 85%), hry ze série Just Cause (10 – 75%), hry ze série Europa Universalis (75%) nebo hry ze série Saints Row (66 – 75%). Vedle toho pak narazíte i na samostatně stojící tituly včetně Elite Dangerous (67%), South Park the Stick of Truth (75%) nebo Zaklínač 3 (50%).

Z nezávislé herní produkce stojí za zmínku Rogue Legacy (85%), ARK: Survival Evolved (40%) nebo Pillars of Eternity.

Seznam všech 8923 aktuálně zlevněných titulů najdete na Steamu. Na hlavní stránku s doporučenými hrami se dostane po kliknutí na tento odkaz.

Podzimní výprodej her na Steamu končí 1. prosince, takže pokud máte na nějaký titul spadeno, raději na nic nečekejte a jednejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama