meizu-m2-je-slusne-vybaveny-smartphone-pro-mlade-generace
Novinka Meizu M2 je slušně vybavený smartphone pro mladé generace

Meizu M2 je slušně vybavený smartphone pro mladé generace

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 11. 2015 20:00 2

Čínské Meizu se na našem trhu uchází o přízeň zákazníků dalším chytrým telefonem. Tentokrát si přichystalo model nižší střední třídy M2, který je určen hlavně pro mladé a méně náročné uživatele. Za novinku v modré, bílé nebo šedé barevné variantě zákazníci zaplatí 4 490 Kč.

Reklama

Nové Meizu používá operační systém Android 5.1 Lollipop s tradiční nadstavbou Flyme 4.5. Výbava telefonu zahrnuje WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 nebo GPS/Glonass navigaci. Baterie má kapacitu 2 500 mAh.

Displej je pětipalcový s rozlišením HD (1 280 × 720 obrazových bodů). Podle zástupců značky je vyroben technologií GFF laminace, která snižuje míru odrazu a odlesků o celých 75 % oproti běžným panelům na trhu. Procesor MediaTek MT6735 má čtyři jádra s taktem 1,3 GHz a s výpočty mu pomáhá grafický procesor Mali T720.

Operační paměť má kapacitu 2 GB a připraveno je také 16GB vnitřní úložiště rozšiřitelné kartou microSD. Hlavní fotoaparát od Samsungu je třináctimegapixelový, přední snímač má rozlišení pět megapixelů.

Meizu M2 má polykarbonátové tělo a prodává se jako dualSIM. Co se týče rychlého internetu LTE, tak podporuje bohužel pouze vyšší frekvence. Na pásmech 800 a 900 MHz LTE nefunguje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama